La ce ajuta mierea de manuka?

0 Shares
0
0
0

Mierea de manuka este un tip de miere special din Noua Zeelanda, si este produsa produsa de cate albinele care polenizeaza flora Leptospermum scoparium, cea care este cunoscuta in mod obisnuit sub numele de bushul manuka.

Proprietatile antibacteriene ale mierei Manuka o diferentiaza de mierea traditionala, iar totul se datoreaza faptului ca metilglioxal-ul este ingredientul sau activ si probabil responsabil pentru efectele antibacteriene.

In cazul in care intentionati sa va indreptati atentia spre Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g + Miere De Manuka KFactor 12 RAW 500g Pachet PROMO WEDDERSPOON, pe langa faptul ca pachetul contine 1 x Miere De Manuka Monofloral KFactor 16 RAW 500g si 1 x Miere De Manuka Multifloral KFactor 12 RAW 500g, cu siguranta trebuie sa cunoasteti mult mai multe detalii despre aceasta miere cu adevarat speciala.

Previne dezintegrarea dintilor si gingivita

Au aparut mai multe studii care descriu modul in care mierea de Manuka poate ajuta la tratarea si prevenirea gingivitei si a bolilor parodontale.

Datorita activitatii sale antimicrobiene superioare, cercetatorii de la Scoala de Stomatologie de la Universitatea din Otago din Noua Zeelanda a descoperit ca de mestecatul sau suptul unui produs care are in compozitie miere manuka nu a provocat doar o scadere de 35 la suta in placi, dar a condus la un 35 la suta reducere de sangerare la persoanele care sufera de gingivita.

Calciul, zincul si fosforul gasite in mierea Manuka sunt toate substante nutritive importante pentru vindecarea dintilor.

Tratarea arsurilor, ranilor si ulcerului

Potrivit cercetarilor publicate in Jundishapur Journal of Natural Pharmaceutical Products, “Folosirea mierii duce la imbunatatirea vindecarii ranilor in cazuri acute, ameliorarea durerii la pacientii cu arsuri si scaderea raspunsului inflamator la astfel de pacienti”.

Mai mult decat atat, datorita antioxidantului bogat, antibacterian si caracteristicilor antiinflamatorii, s-a demonstrat ca mierea de Manuka impiedica infectia la sobolani cu ulcere si poate bloca chiar si cresterea unui tip specific de bacterii care provoaca ulcere de stomac la om.

De asemenea, a fost folosit destul de eficient ca un pansament pentru a promova vindecarea rapida si imbunatatita.

In plus, printre altele, mierea de manuka este utila pentru a ameliora printre altele dureri in gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, energie, migrene, stres oxidativ, sanatatea ochilor, afte.

Puteti achizitiona Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g + Miere De Manuka KFactor 12 RAW 500g Pachet PROMO WEDDERSPOON, si pentru a trata eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, acnee si puncte negre, caderea parului.

De-asemenea, acest tip de miere are actiuni benefice asupra sistemului digestiv, si trateaza afectiuni bacteriene.

Din cauza faptului ca acest tip de miere contine zaharuri in mod natural, consumul de catre persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist. Precizam faptul ca aceasta miere nu trebuie tinuta la frigider, ci doar undeva departe de razele soarelui.

Referitor la dozajul acestui pachet de Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g + Miere De Manuka KFactor 12 RAW 500g Pachet PROMO WEDDERSPOON, acesta depinde de la caz la caz. Daca se doreste administrarea pentru tratamente antibacteriene, 2-3 lingurite pe zi, timp de 2-3 luni sunt suficiente. Pentru a intari sistemul imunitar, se pot administra 1-2 lingurite in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt super-alimentele

Ce sunt super-alimentele?

Super-alimente sau superfood, este un termen tot mai des intalnit in descrierea unor alimente si ingrediente extrem de…
Citeste Tot